CSR-Kompassen Min Kompass I Livet
Året 2020 kommer kommas ihåg i historieböckerna. Året har totalt dominerats av en sak. COVID-19. Det är just COVID-19 som kommer att stå för en historisk förändring. Ingenting kommer att vara som innan pandemin slog ut. Alla har på något sätt påverkats av den pågående pandemin. När året började var detta scenario helt otänkbart för de flesta som lever på våran planet. Pandemin har förmodligen blivit en väckarklocka för de flesta. Det är inte självklart att det samhälle vi har skapat kommer att bestå i framtiden. Det kommer att fortsätta komma oförutsägbara utmaningar som kan bygga om världskartan och samhällsstrukturer. 
En av de senaste nyheterna som har skakat om, i alla fall USA, är att Donald Trump har blivit smittad av corona viruset. Detta precis inför det kommande presidentvalet. Hur Trumps insjuknande kommer att påverka presidentvalet är svårt att förutse. Vissa följare kommer säkert att rösta på honom med medkänsla samtidigt som att vissa kommer att göra narr mot hans nonchalanta hantering av viruset.

Min kompass

Nog om pandemin och om världspolitik. Denna sida kommer att fungera som min kompass i livet. Det kommer att skrivas om personliga åsikter, politik, nöjen, husdjur och friluftsintressen. CSR-Kompassen kommer alltså fungera som en kompass dit det är möjligt att gå tillbaka, reflektera över livet och vart vi är på väg. Tanken är att både läsaren och jag som skribent ska lyckas sig bättre i livet med CSR-kompassen. 

Vad är på gång just nu?

Mitt nästa projekt är att bli hundägare. Jag har dock haft stora problem med att bestämma vilken hundras jag ska ha, men det blir förmodligen en mindre hund. Doggy har en sida där man kan få hjälp med att se vilken ras som passar men beslutet är fortfarande ej taget. Ge gärna tips på detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *